Κλειστά Κυκλώματα Παρακολούθησης

H εταιρεία μας εγκαθιστά κάμερες που παρέχουν καταπληκτική ποιότητα εικόνας χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της έξυπνης τεχνολογίας για την εγγραφή και την προβολή. Οι άδειες χρήσης λογισμικού, οι ενημερώσεις και η εκπαίδευση περιλαμβάνονται μαζί με συνεχή υποστήριξη και συντήρηση. Οι έμπειροι τεχνικοί και οι ομάδες παρακολούθησης CCTV θα σας παρέχουν μια πρώτης τάξεως υπηρεσία από την αρχή μέχρι το τέλος σύμφωνα με την κυβερνητική νομοθεσία και την προστασία των δεδομένων.

Αν και ένα αυτόνομο σύστημα CCTV με τη συνεχή καταγραφή μπορεί να είναι ένας κατάλληλος αποτρεπτικός παράγοντας σε πολλές εφαρμογές, μια επιχείρηση που λειτουργεί κατά τη διάρκεια των συμβατικών ωρών με τις περιόδους κλεισίματος κατά τη διάρκεια της νύχτας και των Σαββατοκύριακων μπορεί να ενισχύσει την ασφάλειά τους με την υπηρεσία CCTV 24h, το οποίο είναι  αποτρεπτικό μέσο με μια ζωντανή σύνδεση με 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα παρέχοντας την απόλυτη προστασία.

Θα προτείνουμε πάντα το σωστό σύστημα CCTV και την υπηρεσία για να ταιριάξουμε τις απαιτήσεις σας ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, δίνοντάς σας  την 24ωρη επιτήρηση και υποστήριξη που χρειάζεται η οικία σας ή η επιχείρηση σας.

 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Image