Πυρανίχνευση

Τα συστήματα πυρανίχνευσης - συναγερμού και συστήματα πυρασφάλειας ανιχνεύουν τα προϊόντα της καύσης (θερμότητα, καπνός) καθώς και την διαρροή εκρηκτικών αερίων από τα πρώτα τους στάδια και παρέχουν έγκαιρη ειδοποίηση. Έχοντας αυτή την δυνατότητα περιορίζονται οι καταστροφές που πολλές φορές μπορεί να αποβούν μοιραίες ακόμα και για ανθρώπινες ζωές.

Η εταιρεία μας έχει την ικανότητα και την υποστήριξη για την εφαρμογή μιας ποικιλίας βέλτιστων μέσων και στρατηγικών πυρασφάλειας και ασφάλειας.  τα συστήματα  παρέχουν πρόσθετα οφέλη πολύ πέρα από εκείνα των παραδοσιακών ευκατάστατων εξοπλισμού.

Η εταιρεία μας σας προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα συστήματα που μπορούν να προσαρμοστούν για νέες κατασκευές, εφαρμογές μετασκευής και αναβαθμίσεις όπως απαιτείται από κάθε συγκεκριμένη περίπτωση. αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό όχι μόνο να διατηρείτε το σύστημά σας συντηρημένο, αλλά και να το αναβαθμίζετε κάθε 10 έως 15 χρόνια για να διασφαλίσετε ότι είστε πάντα προστατευμένοι. Κανείς δεν θέλει έναν "δεινόσαυρο" μέσα στο κτίριο τους!

Χρησιμοποιώντας μια ποικιλία ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών και καινοτόμες μεθόδους, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη λύση στο σύνολό της ή ακόμα και να σας παρέχουμε μεμονωμένα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην ασφάλεια.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Image